#Paraules

I tanmateix, per molt que se m’acudeixin mil combinacions possibles, les paraules no són res, es desfan a l’aire. Com paper banyat. Però el silenci mai ha estat lo meu.

Ja sé que no ve a cuento, però avui te volia desitjar bona nit. Que sí, que ja sé que no canviarà res, però no tot ha de tenir una conseqüència directa. Que no ve a cuento, que només són paraules, però són meves. Potser perquè ahir érem diumenge. Potser perquè avui he rigut molt. Potser perquè t’enyor. No ho sé, però avui ho havia d’escriure.

Que la lluna es plena de mirades perdudes… què esperaven? Res, segurament. No es tracta d’esperar, sinó de sentir. I el que jo sent… bé, ni una ni mil llunes d’argent ho podrien posar per escrit. Que és curiós: dia a dia res canvia, però quan mires enrere, tot és diferent. I et fa pensar en aquells moments que no succeeixen just per instants, o segons, o girs inesperats de la història, aquelles notícies que realment no van existir mai perquè l’atzar o el destí no van voler fer-les possibles…

Però em deman… existeix realment el destí? Hi ha un patró que delimita les nostres accions, les nostres vides, la nostra felicitat? Em neg rotundament a abraçar aquesta idea. Només un mateix és amo i senyor del seu destí, res no es troba gravat en pedra. I sí, potser la vida va donant tombs que no sabem gaire bé com encaixar, però al final, la suma de les nostres decisions (i les nostres accions) acabaran donant fruit a allò que realment volem. I aquesta felicitat que perseguim, potser la trobarem en coses que encara no se’ns han ni passat pel cap, o potser estan amagades en instants que ja han ocorregut, els quals necessitaran un cert temps per tornar a sortir a la llum.

No esper, només sent. Amb els ulls tancats, escoltant una cançó que no fa gaire t’hauria fet escoltar; amb els ulls tancats, per poder subratllar totes i cadascuna de les sensacions que em commouen; amb els ulls tancats, perquè no vull que el món real es filtri i ho enlluerni tot. Amb els ulls tancats, només paraules.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s